Om föreningen

Voxnadalens Hemträdgårdsförening startades 1968. Det är en obunden trädgårdsförening, med ca 420 medlemmar. Vi vill ta vara på människors intresse för fritidsodling. Vad man odlar är inte så viktigt, huvudsaken är att lusten inför det som gror och växer finns. Alla har vi våra passioner i växtvärlden vare sig det gäller krukväxter, perennrabatter, grönsaker, sommarblommor eller kanske träd och buskar. Vår ambition är att vara en så bred förening som möjligt så att alla ska känna sig hemma och trivas hos oss. Vi anordnar aktiviteter under hela året, t ex föreläsningar, växtmarknad, kurser och resor. Se Årsprogrammet.
På sommaren har vi ”Trädgårds-trampen”, då vi besöker någon av våra medlemmars trädgård när den är som vackrast, vilket ger nya tips och idéer att ta med oss hem till våra egna odlingar.

Medlemskap. Årsavgiften är 75 kr/år. För mer information angående medlemskap, kontakta vår kassör Helene Breed, 070-2315931. Föreningen har bankgiro 5088-8247.

Anmälan till aktiviteter görs på anmalan@voxnadalsgarden.se eller tel 070-3966364
Vi har en facebookgrupp där du också kan ta del av information från föreningen, samt visa egna bilder.
För att stödja ekonomin i föreningen anordnar vi lotterier vid våra aktiviteter. Ta med några tior och köp lotter. Även fika till självkostnadspris bidrar till vår ekonomi.

Frågor eller synpunkter? Kontakta oss på mail anmalan@voxnadalsgarden eller tel 070-3966364
+Dalaresan (27)DSC_0454

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *