Årsmöte 2019, kallelse

11 feb

Förra året fyllde vår förening 50 år. Vi har många trogna medlemmar och är nu ca 350 st. Styrelsen har varje år anordnat föreläsningar, trädgårdstramp, resor och andra evenemang.

De senaste åren har vi haft en liten, men stabil, styrelse som haft utmaningar i att tillsätta förtroendefunktioner som t.ex. valberedning. Läget just nu är att vi inte har någon ordinarie kassör och revisorerna har aviserat att de vill avsluta sina uppdrag i och med detta år. Vi i styrelsen har nu valt att kliva av våra uppdrag pga flytt och att vi har varit aktiva i många år, så nu är det dags för er andra i föreningen att ta över.

Detta innebär att följande poster i föreningen står till förfogande att ersättas av er medlemmar:

Ordförande, styrelsemedlemmar, kassör, revisorer, valberedning.

Vill du engagera dig och rädda vår fina Trädgårdsförening? Ring 070-776 33 82 (Mimmi) eller 070-396 63 64 (Anita) eller maila mimmilange@live.se.

Om inte vi får in intresserade, så avvecklar vi Trädgårdsföreningen nu med start på Årsmötet 2019. Viktigt med närvaro på

Årsmöte sker på Fettisdagen, 5 mars 18.00 i Edsbyns Pingstkyrka. OBS! Föranmälan krävs till ovanstående nummer eller mailadress.

Vänliga hälsningar, styrelsen

/Mimmi Lange, Anita Denward, Kerstin Forsberg, Christina Sahlin och Karin Onderlandh-Svärd

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *